Адреса: ул. Благоја Тоска бр. 145-2/14

1200 Тетово

Телефон: +389 78 416 168

office@printek.mk

ИНДУСТРИСКИ ПРИНТЕРИ ЗА МАРКИРАЊЕ И КОДИРАЊЕ

МИНИМАЛНИ ТРОШОЦИ ЗА МАРКИРАЊЕ НА ВАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Play Video