Адреса: ул. Благоја Тоска бр. 145-2/14

1200 Тетово

Телефон: +389 78 416 168

office@printek.mk

СЕРВИС

24/7 поддршка и најбрза интервенција!

Сервисна поддршка

Акцент на одлична сервисна поддршка за корисниците на нашата опрема! Сервисен тим кој е опремен со знаење, резервни делови и возила е спремен да одговори на вашиот повик во секое време и да обезбеди брза и ефикасна услуга.

Доколку имате потреба од сервис, ве молиме испратете e-mail на: servis@printek.mk и ние одговориме на вашите потреби во најбрзо време.

За нарачки на потрошен материјал(мастила, разредувачи) ве молиме испратете e-mail на: sales@printek.mk.