Адреса: ул. Благоја Тоска бр. 145-2/14

1200 Тетово

Телефон: +389 78 416 168

office@printek.mk

ЗА НАС

Запознајте се со нашата компанија, нашата мисија и визија.

Квалитет

Производите на Hitachi се познати по тоа што се исклучително сигурни во сурови средини. Сите функционално критични делови се произведени во Јапан. Користењето на сопствените компоненти на Hitachi ги зајакнува високите нивоа на квалитет, сигурност и одлична вредност за вложените пари.

Безпрекорна услуга

Навремена достава на резервни делови и потрошни материјали.

Сервис и техничка поддршка

Принтек е овластен сервис за индустриски принтери Hitachi на територија на Македонија. Сервисна услуга е достапна 24/7.

Помош при избор на продукти

Ви нудиме најоптимално решение за вашите производни линии.

Ова се само дел од нашите квалитети!

Наша мисија и визија!

Мисија

Минимални трошоци за маркирање на производи со многу мала потрошувачка на конзумативи благодарејќи на новата технологија на Hitachi за заштеда на разредувач и намалени трошоци при редовни сервиси.

Визија

Со внимателно избирање на производи кои ги претставуваме, секојдневна обука на нашите вработени како и на клиенти, контролиран раст со акцент на поддршка по продажба, ние се стремиме да бидеме уште подобри и успешно да ја задржиме позицијата во областа во која работиме.

Наши партнери