Адреса: ул. Благоја Тоска бр. 145-2/14

1200 Тетово

Телефон: +389 78 416 168

office@printek.mk

Контактирајте не!

Доколку имате прашања или коментар, ви стоиме на располагање.

Адреса

ул. Благоја Тоска бр. 145-2/14
1200 Тетово

Работно време

Понеделник до Петок:
07:00 - 16:00

E-mail

office@printek.mk
sales@printek.mk

Телефон

+389 78 416 169

Оставете ни порака!